Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Sportfiskemässan över

Elsa Jansson från Stockholm visar upp sin egendesignade vobbler. Hon deltog i Sportfiskarna populära fiskeskola på mässan. (Foto: Morgan Fihn)

Drygt 10 000 besökare vallfärdade till Sportfiskemässan Kista under helgen. Vi på Fiskejournalen tackar alla som besökte vår monter och stannade till vid vår scen.
Det hördes positiva tongångar bland såväl utställare som besökare under helgens sportfiskemässa. Drygt 10 000 besökare besökte mässan och Agneta Brunell som är mässansvarig var mycket nöjd.
– Det har varit en väldigt lyckad mässa, säger hon till Fiskejournalen.
Läs våra tidigare notiser om Sportfiskemässan 2012.
Här hittar du massor av bilder och text från Sportfiskemässan.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
22 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta