EL-GE sportfiske och Fiskejournalens "sportfiskepub" på O'Learys gör comeback! Nu är det dags för ännu en kväll för alla sportfiskeintresserade. Förra kvällen var en oerhörd succé så nu har pubytan ökats med ytterligare några kvadratmeter. " /> Missa inte sportfiskepub på O'Learys | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Mathias Arnham
Den här gången är det äventyrsfiskaren Joel Abrahamsson som håller i fiskequizzet.
Missa inte sportfiskepub på O'Learys

EL-GE sportfiske och Fiskejournalens ”sportfiskepub” på O’Learys gör comeback! Nu är det dags för ännu en kväll för alla sportfiskeintresserade. Förra kvällen var en oerhörd succé så nu har pubytan ökats med ytterligare några kvadratmeter.
Lördagen den 15 augusti 19.00-02.00 kommer vi tillsammans med EL-GE Sportfiske anordna en sportfiskepub på O’Learys, Kungsportsavenyn 9. Konceptet är likt förra gången enkelt men genialt. Allt handlar om att skapa en kväll där sportfiskeintresserade kan hänga med varandra under trevliga former.

På plats kommer det att finnas ”fiskekändisar”, en specialmeny med subventionerade priser samt ett Sportfiskequiz framfört av äventyrsfiskaren Joel Abrahamsson.

Det verkar dessutom som det ska bjudas på ytterligare underhållning i sportfiskets anda men än så länge är just den punkten hemlig. De första 50 besökarna får dessutom en påse med godsaker. Givetvis är inträdet gratis och åldersgränsen är 18 år.

Läs mer om eventet samt diskutera det HÄR

 

 

Relaterad nyhet från din region
2 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Försvarsmakten meddelar att de kommer att öka sin närvaro i skärgården.
Här ska sportfiskare se upp för militären!

Det är många som ska samsas om utrymmet i skärgården. Försvarsmakten meddelar nu att de kommer att öka sin närvaro i både Stockholms skärgård och områden utanför Göteborg, där det finns anledning för sportfiskare att hålla sig undan.

Enligt försvarmakten är orsaken till deras ökade närvaro att nya värnpliktiga behöver utbildas samt det ”försämrade” världsläget. Enligt försvarsmakten kan det faktiskt få motsatt effekt bland allmänheten att de ökar sin närvaro, alltså att ännu fler båtar åker ut.
– Det finns en okunskap och fritidsbåtar kommer för nära för att ta selfies, säger Rebecca Landberg, kapten i marinen, till SVT.

Här är områdena som gäller:
* Stockholms södra skärgård, främst Hårsfjärden, Mysingen och nordvart mot Dalarö, Långbälingssund, Järnholmssund och Gåsstensfjärden.
Stockholms mellersta skärgård, norr och syd om Björkö Kroksö, området runt Korsö, Träsköfjärden och området runt Lådna Låren.
Stockholms norra skärgård, området runt Söderarm.
Gryts och Valdemarsviks skärgård.
Karlskronas yttre redd.
*Göteborgs skärgård, främst mellan Björkö och Tistlarna.

Du kanske även gillar detta