Sjung om sportfiskestudenternas lyckliga dagar! 24 stycken elever lämnar nu gymnasiet på Forshagaakademin för att ge sig ut i livet. " /> Sportfiskestudenter från Forshaga | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
24 förväntansfulla sportfiskestudenter, redo för nya utmaningar.
Sportfiskestudenter från Forshaga

Sjung om sportfiskestudenternas lyckliga dagar! 24 stycken elever lämnar nu gymnasiet på Forshagaakademin för att ge sig ut i livet.
Framtidsplanerna är många och flera elever har redan jobb i fiskebutiker, på XXL, inom turism och fiskodling. Under avslutningsceremonin delades stipendier från ABU Garcia, Fishing guide in Sweden och iFiske ut.
Vi önskar alla studenter stort lycka till!

Relaterad nyhet från din region
9 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta