Alla sportfiskeintresserade är välkomna till Sjölyckan i Göteborg för att snacka fiske söndag 7/9. (Foto: Markus Lundgren) Alla sportfiskeintresserade är välkomna till Sjölyckan i Göteborg för att snacka fiske söndag 7/9. (Foto: Markus Lundgren)[/caption] " /> Sportfiskets dag i Göteborg | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Sportfiskets dag i Göteborg
Alla sportfiskeintresserade är välkomna till Sjölyckan i Göteborg för att snacka fiske söndag 7/9. (Foto: Markus Lundgren)

Alla sportfiskeintresserade är välkomna till Sjölyckan i Göteborg för att snacka fiske söndag 7/9. (Foto: Markus Lundgren)

Sportfiskarna: Söndag 7/9 är det traditionsenligt Sportfiskets dag, vilket innebär en massa aktiviteter på Sportfiskarnas regionkontor i Göteborg.
Tid: söndag 7/9 kl. 10-14
Plats: Sportfiskarnas regionkontor, Sjölyckan 6, 416 55 Göteborg.

Passa på att prata fiske & fiskevård, heta beten eller klubbverksamhet med oss och övriga deltagare. Bland annat blir det följande events under Sportfiskets dag:

-Fika- och kaffeservering
-Regnbågsfiske för barn
-Makrillrökning och provsmakning
-Gäddsafari i Stora Delsjön
-Poängpromenad
-Fiskdamm för barn
-Lotteri
-Casting – instruktörer finns på plats
-Flugfiske – instruktörer finns på plats

Dessutom kommer butiker och sportfiskeklubbar att finnas på plats! Vid dåligt väder flyttas flera aktiviteter och utställare inomhus.

www.sportfiskarna.se

Relaterad nyhet från din region
11 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Jodå – flera sportfiskare har hjälpt till att städa upp längs Malmö kanal. Frågan om ett fiskeförbud kommer ändå att tas upp av Malmö stad. Foto: Privat
Malmö kanal: Så många röstade emot fiskeförbud

Ska fisket i Malmö kanal förbjudas? Nej, tycker över 450 människor som röstat emot förslaget. Men frågan kommer ändå att tas upp av Malmö kommun, trots att betydligt färre vill se ett förbud.

Fiskejournalen har tidigare skrivit om konflikterna kring fisket i Malmö kanal, där det vittnats om nedskräpning och allmän misskötsel. Det gick så långt att det skickades in ett medborgarförslag till kommunen, om att fisket skulle förbjudas i kanalen. Nu står det klart att förslaget kommer att tas upp i tekniska nämnden i Malmö stad, eftersom över 100 personer röstat ja till förslaget. De över 450 rösterna som tyckte annorlunda lyckades alltså inte stoppa förslaget från att gå vidare i processen. Beslut väntas under juni månad.

Det ska dock tilläggas att det tagits initiativ bland sportfiskare för att städa upp vid kanalen, vilket vi skrivit om i tidigare artiklar.
Här kan du se ett inslag i SVT om konflikten vid Malmö kanal.

Du kanske även gillar detta