Alla sportfiskeintresserade är välkomna till Sjölyckan i Göteborg för att snacka fiske söndag 7/9. (Foto: Markus Lundgren) Alla sportfiskeintresserade är välkomna till Sjölyckan i Göteborg för att snacka fiske söndag 7/9. (Foto: Markus Lundgren)[/caption] " /> Sportfiskets dag i Göteborg | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Morgan Fihn
Sportfiskets dag i Göteborg
Alla sportfiskeintresserade är välkomna till Sjölyckan i Göteborg för att snacka fiske söndag 7/9. (Foto: Markus Lundgren)

Alla sportfiskeintresserade är välkomna till Sjölyckan i Göteborg för att snacka fiske söndag 7/9. (Foto: Markus Lundgren)

Sportfiskarna: Söndag 7/9 är det traditionsenligt Sportfiskets dag, vilket innebär en massa aktiviteter på Sportfiskarnas regionkontor i Göteborg.
Tid: söndag 7/9 kl. 10-14
Plats: Sportfiskarnas regionkontor, Sjölyckan 6, 416 55 Göteborg.

Passa på att prata fiske & fiskevård, heta beten eller klubbverksamhet med oss och övriga deltagare. Bland annat blir det följande events under Sportfiskets dag:

-Fika- och kaffeservering
-Regnbågsfiske för barn
-Makrillrökning och provsmakning
-Gäddsafari i Stora Delsjön
-Poängpromenad
-Fiskdamm för barn
-Lotteri
-Casting – instruktörer finns på plats
-Flugfiske – instruktörer finns på plats

Dessutom kommer butiker och sportfiskeklubbar att finnas på plats! Vid dåligt väder flyttas flera aktiviteter och utställare inomhus.

www.sportfiskarna.se

Relaterad nyhet från din region
19 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Plötsligt dyker det upp en utter istället för en gädda i hålet. Foto: Privat
Chocken i hålet – plötsligt dyker en utter upp

Han hoppades på storgäddan – men fick i stället drilla en livs levande utter. Anton Molin kommer aldrig att glömma det som utspelade sig under den senaste fisketuren.

Händelsen utspelade sig på ett fiskevatten i Gävle kommun, dit uppenbarligen både fyrfota och tvåbenta fiskare sökt sig. Anton och hans sällskap fick några gäddor på ismete, innan händelsen med uttern utspelade sig.
I tron om att det var en större gädda som slukat mörten så började Anton drilla den mot hålet, där han dock fick en rejäl överraskning.
– Fisket var ju riktat på gädda, så man blev ganska paff, berättar Anton för Fiskejournalen.

Väl uppe i hålet så visade uttern tänderna, och mycket mer hann inte hända innan den lossnade och försvann ned mot djupet igen. Nu håller Anton tummarna för att den ändå klarade sig oskadd och att en eventuell krok rostar bort och lossnar av sig själv.
– Den såg väldigt pigg ut, vittnar Anton om som dessutom fångade ögonblicket på film.

Vi på Fiskejournalen gör som Anton – vi håller tummarna för att den fridlysta uttern klarade sig utan skador.
Här nedan hittar du filmklippet:

Foto: Anton Molin

Du kanske även gillar detta