Pressmeddelande: " /> Stenberg ny i FKP-Gear Crew | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Stenberg ny i FKP-Gear Crew

Pressmeddelande:
FKP-GEAR presenterar stolt och ödmjukt sitt senaste tillskott i ”FKP-GEAR Crew”, Fredrik Stenberg. Fredrik är en fantastisk abborrfiskare, öringfiskare, laxfiskare… ja en grym fiskare helt enkelt, med många schyssta landade fångster.

2007 vann han Fiskejournalens Drömresan med sin fantastiska öring på 7,3 kilo från Vindelälven. Han har även talang för många arter och typer av fiske.
– Ärligt talat så känner jag nog ingen i Sverige som fiskar så mycket som Fredrik, säger Lubbe Pytel från FKP-Gear.
– Förutom att sprida ordet med häftiga fångster på vår utrustning, så agerar vi crewmedlemmar även som konsulter och testfiskare i ett fiskande gäng (även om en del av oss är spridda över landet) som hela tiden strävar efter förbättring i vårt egna fiske samt nya produktidéer. För givetvis så finns det stor individuell kunskap på olika områden i vårt crew som vi själva tar lärdom av och utbyter mellan oss och som förhoppnings vis speglas utåt till de som vill lära sig mer, avslutar Lubbe.
Vi hälsar Fredrik Stenberg-Schteinburgh varmt välkommen i FKP-GEAR Crew.
www.fkp-gear.com

Relaterad nyhet från din region
7 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta