.
" /> Stor gädda direkt | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

11 år sedan Sverige Fiskejournalen
Stor gädda direkt

Det blev storgädda direkt när Daniel ”Perax” Ström hittade öppet vatten och kunde få i båten. Två fina 100-klubbare är nu registrerade.
Grabbarna i team ”Perax” från Dalarna tänker satsa hårt på 100-klubben i år och medlemmen Daniel Ström satte tidigt igång att leta öppet vatten. Inte helt lätt i mars månad i Dalarna. Men ett strömmande parti i sjön Venjan gav en möjlighet, båten åkte i och Daniel satsade en dag på fiske.
”Jag hade riktigt bra fiske första halvan av dagen med två fiskar över metern. Den största vägde 11,7 kg och mätte 116 centimeter”, skriver Daniel i anmälan till 100-klubben.
Tilläggas kan att den andra gäddan mätte 102 centimeter.
Svenne Andersson

Den här fina 116-centimetaren metade Daniel Ström upp i sjön Venjan.

Den här fina 116-centimetaren metade Daniel Ström upp i sjön Venjan.

Relaterad nyhet från din region
5 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta