jiggfiske efter gös[/caption] " /> Stora jiggar för gös i Fiskejournalen | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Stora jiggar i Fiskejournalen
jiggfiske efter gös

Missa inte Fiskejournalen nummer 6, där hittar du bland annat en artikel om jiggfiske.

Stora jiggar ger stor fisk. Det bevisar vertikalfantomen Jackie Farrona i Fiskejournalen nummer 6.
I senaste Fiskejournalen ger sig vår medarbetare PO Johannesson ut på fisketur med jiggexperten Jackie Farrona. Han sopar effektivt bort tvivel om jiggar i storlek XXL och tipsar om hur du ska fiska dem.
Här kan du bläddra i senaste numret.

Relaterad nyhet från din region
11 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Jodå – flera sportfiskare har hjälpt till att städa upp längs Malmö kanal. Frågan om ett fiskeförbud kommer ändå att tas upp av Malmö stad. Foto: Privat
Malmö kanal: Så många röstade emot fiskeförbud

Ska fisket i Malmö kanal förbjudas? Nej, tycker över 450 människor som röstat emot förslaget. Men frågan kommer ändå att tas upp av Malmö kommun, trots att betydligt färre vill se ett förbud.

Fiskejournalen har tidigare skrivit om konflikterna kring fisket i Malmö kanal, där det vittnats om nedskräpning och allmän misskötsel. Det gick så långt att det skickades in ett medborgarförslag till kommunen, om att fisket skulle förbjudas i kanalen. Nu står det klart att förslaget kommer att tas upp i tekniska nämnden i Malmö stad, eftersom över 100 personer röstat ja till förslaget. De över 450 rösterna som tyckte annorlunda lyckades alltså inte stoppa förslaget från att gå vidare i processen. Beslut väntas under juni månad.

Det ska dock tilläggas att det tagits initiativ bland sportfiskare för att städa upp vid kanalen, vilket vi skrivit om i tidigare artiklar.
Här kan du se ett inslag i SVT om konflikten vid Malmö kanal.

Du kanske även gillar detta