[/caption] " /> Stora sarvar från Motala Ström | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Stora sarvar från Motala Ström

Daniel anmäler en imponerade svit med sarv över guldnivå i Recordfisken. Fisken på bilden vägde 1470 gram.

Daniel Ryström anmäler ett koppel sarvar från Motala Ström. Alla på rätt sida gränsen för guldnivå i Recordfisken.
– Vi var i Motala ström för att fiska sarv och vi lyckades bättre än vad vi hade hoppats på, berättar Daniel Ryström från Sandared.
Han lyckades med bedriften att meta upp sex sarvar över 1200 gram, som är gränsen för guldnivå i Recordfisken. Den tyngsta sarven vägde 1470 gram.
Samtliga högg på en metad brödbit.
Läs mer om Recordfisken.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
19 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta