Hur många drömmer inte om att få en fisk som tömmer hela rullen på lina? Kolla in det här videoklippet som får varje fiskare att bli upphetsad. " /> Storöring tömmer rullen | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

2 år sedan Sverige Anders Holm
Vem blir inte upprymd av att höra en skrikande rulle?
Storöring tömmer rullen

Hur många drömmer inte om att få en fisk som tömmer hela rullen på lina? Kolla in det här videoklippet som får varje fiskare att bli upphetsad.

Nils Jørgensen har laddat upp ett videoklipp från fisketuren då drömöringen tog hans torrfluga… Bered dig på rulltjut!

Den stora öringen vägde 9,6 kilo och inte nog med att den tömde rullen på 30 meter fluglina – den drog även ut 140 meter backing under drillningen. Wow, det är vad vi kallar fajt!
Anders Holm

 

Relaterad nyhet från din region
14 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Den digitala försäljningen av fiskekort ökar. Foto: Natsuki
Sportfiskarna växlar upp försäljningen av fiskekort

Sportfiskarna hoppas kunna bli en ännu större aktör inom digitala fiskekort. De har nu lanserat en helt ny version av Fiskekort.se. som ska vara både snabbare och enklare.

– Det känns väldigt bra att vi nu äntligen har en modern webbplats att erbjuda för köp och sälj av fiskekort. Detta är en viktig pusselbit i vårt centrala arbete med att tillgängliggöra fisket i Sverige, säger Sten Frohm, generalsekreterare på Sportfiskarna i ett pressmeddelande.

Ambitionen är enligt Sportfiskarna själva att komma närmare fiskeområdena och bli mycket bättre på kommunikation och support till alla som väljer att sälja sina fiskekort via Fiskekort.se. Webbplatsen sägs vara genomarbetad från grunden för att motsvara dagens krav och förväntningar på en e-handelsplats för fiskekort. Mycket tid och kraft har lagts på att fiskekortsköparen skall få en så bra och smidig upplevelse som möjligt.

Mer information kan du läsa här på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta