Mieko Predator Shad har utvecklats helt riktat efter stor rovfisk. Tanken är att det speciella gummit och den stora stjärten belönar betet med en attraktiv och oregelbunden gång.  Jiggen har dessutom en hög rygg som ger siluetten av betesfisk. Jiggen är 25 cm och väger 96 gr. Finns i fyra färger. " /> Störst i klassen | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Mathias Arnham
Störst i klassen

Mieko Predator Shad har utvecklats helt riktat efter stor rovfisk. Tanken är att det speciella gummit och den stora stjärten belönar betet med en attraktiv och oregelbunden gång.  Jiggen har dessutom en hög rygg som ger siluetten av betesfisk. Jiggen är 25 cm och väger 96 gr. Finns i fyra färger.
Pris: 39:-

http://www.miekofishing.se

Relaterad nyhet från din region
9 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta