[/caption] " /> Street Fishing i Eskilstuna – Nytt datum! | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Street Fishing i Eskilstuna – Nytt datum!

Missa inte Gunki Street Fishing Tournament i Eskilstuna. (Foto: Pelle Danielsson)

På grund av det dåliga vädret flyttas Gunki Street Fishing i Eskilstuna fram. Nytt datum är 28 juli.
Street Fishing är väldigt populärt på kontinenten och nu introducerar Gunki Street Fishing Tour de första tävlingarna i Sverige. Den 28 juli smäller det i Eskilstuna. Antalet deltagare är begränsat till 50 stycken så vill du delta, kan det vara hög tid att anmäla sig nu. Sista anmälningsdag är 23 juli.
Här hittar du all information om tävlingen.
Är man nyfiken på Street Fishing kan det vara idé att inställa sig dagen före tävling, den 27 juli. Då erbjuds en demo-dag hos Görans Sportfiske.
För anmälan samt information ring Görans Sportfiske, 016-130770.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta