Förra årets deltävlingen i Göteborg bjöd på strålande solsken och förväntansfulla deltagare. (Foto: Morgan Fihn) Förra årets deltävlingen i Göteborg bjöd på strålande solsken och förväntansfulla deltagare. (Foto: Morgan Fihn)[/caption] " /> Street Fishing Tournament drar igång | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Street Fishing Tournament drar igång
Förra årets deltävlingen i Göteborg bjöd på strålande solsken och förväntansfulla deltagare. (Foto: Morgan Fihn)

Förra årets deltävlingen i Göteborg bjöd på strålande solsken och förväntansfulla deltagare. (Foto: Morgan Fihn)

Street Fishing har redan blivit populärt på kontinenten och förra året arrangerades de första tävlingarna i Sverige. Nu är det snart dags igen och även denna gång arrangerar Splash International AB tävlingarna i samarbete med lokala butiker.
Stora delar av Europas och Sveriges befolkning bor i dag i storstadsnära miljöer men med gott om fiskevatten i närmiljön. Genom Street Fishing kommer man att tävlingsfiska och samtidigt upptäcka fiskemöjligheterna i dessa stadsmiljöer.
Välkomna att kontakta den lokala arrangören för anmälan. Mer information om regler med mera finner du även på www.splashfishing.com under fliken Gunki Streetfishing Tournament.
Redan nu till helgen går första deltävlingen av stapeln.

Tävlingar:
21/9 Fiske Outdoor/Jönköping tel 036-3336007
20/10 Fiskeshopen i Trollhättan tel. 0520-36115
23/11 EL-GE Sportfiske i Göteborg tel. 031-220570
Tävlingarna är sanktionerade av Sportfiskarna

Relaterad nyhet från din region
21 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta