Några av Sveriges skickligaste gäddfiskare och forskare, svarar på frågor på Fiskekryssningen 7-8 november.[/caption] " /> Svara och fråga om gäddor | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Mathias Arnham
Svara och fråga om gäddor
Några av Sveriges skickligaste gäddfiskare och forskare, svarar på frågor på Fiskekryssningen 7-8 november.

Några av Sveriges skickligaste gäddfiskare och forskare, svarar på frågor på Fiskekryssningen 7-8 november.

Vad är en stor gädda för dig? Och vad tycker till exempel Stefan ”Trumman” är en stor gädda? Var med och tyck och tro i våra enkätfrågor på sajten.
Nu är det gäddfisketider över hela Sverige och Fiskejournalen.se kommer att köra tema gäddfrågor i våra omröstningar på sajten. Gå in och tyck och hjälp oss att få koll på läsarnas gäddvanor och gäddönskningar.
Delar av resultatet kommer att presenteras live på Fiskekryssningens Gäddshow 8 november i höst. Där kommer Trumman, Joel Abrahamsson, Tobias Fränstam, Niklaus Bauer och Emma Bäcker att sitta i panelen och under ledning av Per-Ola Johannesson diskutera spännande gäddfakta.

Alla gäddälskare – ni får bara inte missa Fiskekryssningen 7-8 november. Har ni redan nu några frågor ni vill att panelen ska diskutera? Maila dem på fiskekryssningen@fiskejournanlen.se

Vad anser du vara en stor gädda?

Visa resultat

Loading ... Loading ...

Mer om kryssningen

Relaterad nyhet från din region
6 timmar sedan Sverige Anders Holm
Nu finns nummer 4 av Fiskejournalen i butik.
Nytt nummer ute nu!

Nu när vårkänslorna börjar bubbla ställs ett nytt nummer av Fiskejournalen upp i butikshyllorna, nämligen nummer 4. Här är lite av innehållet.

Det börjar bli läge för att sätta sig mot en södervägg med en kopp kaffe – vad passar då inte bättre än ett nytt nummer av Fiskejournalen? Nummer 4 kryddas med extra mycket läsning för den metesugne, eller den som helt enkelt söker nya utmaningar eller suktar efter inspiration. Det utlovas sköna napp, guide över agn, prylnyheter samt gott om tips och idéer. Bland annat ett strandhugg på västkusten efter abborre.

Filmen Gäddfeber har blivit en klassiker som gjorde jerkbaitfisket stekhett. Nu hänger Niklas Örtengren med en av huvudrollsinnehavarna samt en annan gäddexpert ut på sjön för att se om metoden fortfarande håller måttet.

I gör-det-själv-anda får vi del 1 av en guide som visar hur man gjuter egna jiggar, samt hur man enkelt knyter stinger på egen hand.

Flugfiskenestorn Johan Klingberg berättar om världens bästa nymf – och ja, vilken är det? Havsöringsfisket längs Höga Kusten sätts också under lupp, en region som ofta hamnar i skuggan av andra klassiska områden. Ett långt stenkast därifrån finns Luleälven och Markus Teilus följer med fiskeguiden Robert Westin när han släpar beten efter botten i älven.

De sista isarna i norr bjuder på ett njutbart fiske med vårsol och huggvillig röding. Vi tar tillfället i akt och följer med när fjällen är som lugnast. Utöver detta får du i vanlig ordning de senaste sportfiskenyheterna, spännande fiskevibbar varvat med roliga fiskehistorier. Du hittar tidningen i en butik nära dig. Är du osäker på var du hittar din närmaste återförsäljare som säljer Fiskejournalen kan du söka här.

Du kanske även gillar detta