Sportfiskeprofilen Claes Svartzonker Claesson, som bland annat utvecklar prylar hos Abu, har startat en välgörenhetsauktion med två exklusiva beten till förmån för Rädda Barnen.  " /> Svartzonker auktionerar för Rädda Barnen | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

5 år sedan Sverige Anders Holm
Svartzonker auktionerar ut en Ticsare och Creeper. Foto: Svartzonker Sweden
Svartzonker auktionerar för Rädda Barnen

Sportfiskeprofilen Claes Svartzonker Claesson, som bland annat utvecklar prylar hos Abu, har startat en välgörenhetsauktion med två exklusiva beten till förmån för Rädda Barnen. 

Nu har du möjlighet att buda på två unika beten – för en god sak. Pengarna som kommer in från Svartzonkers fina initiativ går oavkortat till Rädda Barnens insamling för barn på flykt. Betena du har möjlighet att buda hem är en Ticsare samt en Creeper. Svartzonker själv beskriver betena såhär:
”Den här Ticsaren har extra allt. Äkta abalone, hemgjutna ögon, massa lager lack och galet mycket kärlek. Creepern är en riktig one off. Den är byggd på en bit ceder som Jason Furhman AKA Kodiac Baits svarvade ut till mig under en filminspelning för Musky inc. i Minneapolis. Sen viktad, målad, foliad, kramad, lackad, har hemgjutna ögon och massa mera lack. Den är fiskad med i Lake Miltona och Lake Vermillion USA så hon har lite krokskav.”
Du hittar auktionen på Svartzonker Swedens facebooksida och slutar klockan 20.00, den 9 september. Pass på att buda för en god sak!
Anders Holm

 

Relaterad nyhet från din region
2 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Båtmässan ersätts av en digital variant. Foto: Maximilian Weisbecker
Besked: Populära Båtmässan ersätts av digital Båtvecka

Nu har det väntade beskedet kommit. Liksom Sportfiskemässan tvingas även Båtmässan i Göteborg ställas in, åtminstone som fysisk mötesplats. Den ersätt dock av en digital variant, dessutom under en hel vecka.

Båtmässan i Göteborg, som brukar locka närmare 60 000 besökare, skulle ha firat 62 år detta år. Liksom många andra arrangemang så tvingas man dock ställa in, på grund av risken för smittspridning av Covid 19.
Lösningen blir i stället en coronasäker variant, alltså en digital variant som pågår mellan 5 och 14 februari.

Över 25 företag har redan anmält sitt deltagande, och de kommer att visa upp sitt utbud genom såväl digitala utställningar som privata visningar.
Arrangörerna hälsar att det inom kort dyker en kalender på deras hemsida, där de olika aktiviteterna presenteras. Här hittar du den!

Du kanske även gillar detta