Sveriges  stora gäddfiskestjärna och betestillverkare Claes "Svartzonker" Claesson spelar in reklamfilm för Volvos nya V60 Cross Country. " /> Svartzonker gör Volvo-reklam | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

5 år sedan Sverige Mathias Arnham
Svartzonker gör Volvo-reklam

Sveriges  stora gäddfiskestjärna och betestillverkare Claes ”Svartzonker” Claesson spelar in reklamfilm för Volvos nya V60 Cross Country.
Att sportfisket är på frammarsch, det märks tydligt då Volvo väljer tema för sin nya reklamfilm. Den här gången är det vare sig Zlatan Ibrahimovic eller Robyn som rattar Volvos nya stolthet utan självaste Claes ”Svartzonker” Claesson.

De fångade känslan av hur det faktiskt är att stiga upp tidigare än solen, åka till den där speciella platsen och få en heldag, berättar Svartzonker via en delning på Facebook.

Zlatan och Svartzonker har vid några tillfällen delat båt och fiskat ihop och nu spelar de in reklam för samma bolag. Är det bara ett sammanträffande ?

Relaterad nyhet från din region
15 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta