Sveriges  stora gäddfiskestjärna och betestillverkare Claes "Svartzonker" Claesson spelar in reklamfilm för Volvos nya V60 Cross Country. " /> Svartzonker gör Volvo-reklam | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Mathias Arnham
Svartzonker gör Volvo-reklam

Sveriges  stora gäddfiskestjärna och betestillverkare Claes ”Svartzonker” Claesson spelar in reklamfilm för Volvos nya V60 Cross Country.
Att sportfisket är på frammarsch, det märks tydligt då Volvo väljer tema för sin nya reklamfilm. Den här gången är det vare sig Zlatan Ibrahimovic eller Robyn som rattar Volvos nya stolthet utan självaste Claes ”Svartzonker” Claesson.

De fångade känslan av hur det faktiskt är att stiga upp tidigare än solen, åka till den där speciella platsen och få en heldag, berättar Svartzonker via en delning på Facebook.

Zlatan och Svartzonker har vid några tillfällen delat båt och fiskat ihop och nu spelar de in reklam för samma bolag. Är det bara ett sammanträffande ?

Relaterad nyhet från din region
5 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Nej, det blir inget stopp för nya karpvatten. Foto: Marco Eichnar
Jubel bland sportfiskare – karpstopp dras tillbaka

Onsdagen var en segerns dag för svenska karpfiskare. Havs- och Vattenmyndigheten drar nämligen tillbaka sitt kritiserade förslag om att helt förbjuda utplantering av karp i nya vattenområden.

Fiskejournalen skrev för en tid sedan om den kraftiga kritiken mot Havs- och Vattenmyndigheten förslag, och nu har alltså sportfiskarna fått det glädjande beskedet att myndighetens ändrat sig.
– Det är glädjande att se att det faktiskt är möjligt att argumentera sakligt och få ett annat utfall. Nu kan man fortsatt utveckla sportfisket efter karp i landet under kontrollerade former, precis som vi hoppats, säger Svenska Karpklubbens ordförande Jon Sköld till Fiskejournalen.

De nya föreskrifterna som nu fastsatts innebär istället att det fortsättningsvis blir individuell prövning av ansökan hos respektive länsstyrelse som innan, vilket är exakt det som Svenska Karpklubben pekat på i sitt remissvar.
”På så vis kan vi fortsatt ha en god och kontrollerad möjlighet att skapa nya sportfiskevatten för Karp i Sverige och detta kan inte ses som annat än en viktig seger för alla som engagerar sig för karpfisket i vårt land”, skriver klubben på sin hemsida.
Här kan du läsa mer!

Du kanske även gillar detta