Ett självuppsättande tält med solpaneler för belysning och laddning av mobil. Det nya tältet som ska få den urbana generationen att börja campa. " /> Tält med solpaneler | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

5 år sedan Sverige Maria Ålander
Med solpanelerna drivs både en nattlampa och möjligheter till mobilladdning.
Tält med solpaneler

Ett självuppsättande tält med solpaneler för belysning och laddning av mobil. Det nya tältet som ska få den urbana generationen att börja campa.
Tältet behöver bara skakas till och så fäller det upp sig. På taket sitter solpaneler som driver en nattlampa och kan ladda mobiler. Tältet heter Cinch och är framtaget av några britter som hatade att campa, men älskade att åka på festivaler.
Huruvida tältet är anpassat till nordiska, blåsiga fjällmiljöer och andra vildmarksgissel framgår inte av reklamen, men klart värt att kolla närmare på.  Se mer.

 

 

 

Relaterad nyhet från din region
13 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Den digitala försäljningen av fiskekort ökar. Foto: Natsuki
Sportfiskarna växlar upp försäljningen av fiskekort

Sportfiskarna hoppas kunna bli en ännu större aktör inom digitala fiskekort. De har nu lanserat en helt ny version av Fiskekort.se. som ska vara både snabbare och enklare.

– Det känns väldigt bra att vi nu äntligen har en modern webbplats att erbjuda för köp och sälj av fiskekort. Detta är en viktig pusselbit i vårt centrala arbete med att tillgängliggöra fisket i Sverige, säger Sten Frohm, generalsekreterare på Sportfiskarna i ett pressmeddelande.

Ambitionen är enligt Sportfiskarna själva att komma närmare fiskeområdena och bli mycket bättre på kommunikation och support till alla som väljer att sälja sina fiskekort via Fiskekort.se. Webbplatsen sägs vara genomarbetad från grunden för att motsvara dagens krav och förväntningar på en e-handelsplats för fiskekort. Mycket tid och kraft har lagts på att fiskekortsköparen skall få en så bra och smidig upplevelse som möjligt.

Mer information kan du läsa här på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta