Just nu:
Annons

Nyheter

11 år sedan Sverige
Fiskerelaterad tatuering

Sugen på en fiskerelaterad tatuering? Besök då Normarks monter under Sportfiskemässan i Sundsvall 7-9 maj. Kent Inge Storengen kommer att finnas på plats i montern hela helgen för att tatuera de besökare som bokat en tid, men kom ihåg att det är ett begränsat antal tider!

Chefen för Sportfiske på Normark, Pär Lindberg säger att intresset för tatueringar har ökat i Sverige de senaste åren. ”Det är roligt att kunna erbjuda mässbesökarna  något unikt och spännande” säger han vidare.

Idérikedomen när det gäller tatueringar är stor, så av praktiska skäl har motiven på mässan begränsats till tre. Man skall kunna välja på Skelleton Fish från Loomis, Rapalas logga eller Rapalas wobbler Original Floater. Storlek och plats för motivet kan du dock diskutera ihop med Storengen.

Bokning av tider sker i Normarks monter med start från kl.10:00 på fredag 7/5 och fortsatt löpande under hela helgen. Det är samma regler på Sportfiskemässan som annars, så du måste vara minst 18 år. Glöm med andra ord inte giltig legitimation!

Relaterad nyhet från din region
9 timmar sedan Sverige Anders Lundin
SportfiskeSverige Online 2021 ska innehålla både livefiske och digital shopping om den blir av.
Freewater kastar loss mot digital sportfiskemässa

Sportfiskemässan blev som bekant inställd med anledning av pandemin – men nu planeras det i stället en digital variant i annan regi. Det är Freewater Pictures som hoppas ro i land en satsning samma datum 19–21 mars, under namnet SportfiskeSverige Online 2021.

Det är Oskar Stenberg och det övriga gänget i Freewater Pictures som vill samla branschen i digital form, nu när den fysiska mässan inte blir av. Sista spiken är inte inslagen ännu, men förhoppningsvis kan de ge grönt ljus inom kort.
– Vi har arrangerat ett flertal digitala mässor som blivit lyckade, och vi har ett koncept som vi tror kommer fungera i större skala också, berättar Oskar för Fiskejournalen.

De hoppas på ett 50-tal utställare och 30 betesbyggare, och själva basen för sändningen kommer att vara vid en marina där det finns öppet vatten, med livefiske och demonstrationer av både båtar och utrustning. Det kommer att ske under så säkra former som möjligt, och det är därmed inte öppet för allmänheten att komma just dit.
– Vi måste ha höga mål, men vi har testat oss fram med flera olika databaser och system som vi vet fungerar. Det mässor vi haft hittills har gett väldigt bra försäljning för utställarna.

Just nu raggar Freewater Pictures fler utställare och intressenter, och förhoppningen är att även Sportfiskemässan ska haka på så småningom.
–  Jag tror faktiskt att de fysiska mässorna kommer ett ha en parallell digital variant i framtiden. Det är på tiden att sportfisket digitaliseras, och jag hoppas folk känner att vi gör en bra sak för branschen, hälsar Oskar Stenberg.

Du kanske även gillar detta