Just nu:
Annons

Nyheter

2 månader sedan Sverige Fiskejournalen
Tävla och vinn exklusivt haspelspö – här är vinnaren!

Nu är tävlingen om ett Savage Gear Furion i valfri modell avgjord. Här är vinnaren!

Rätt svar på tävlingsfrågan (Från vilket land härstammar spöet?) är Danmark och vinnaren är … Carl Åström från Skoghall! Grattis Carl, du vinner ett Savage Gear Furion!


Spöet togs fram med målet att skapa det bästa tänkbara haspelspöet utan kompromisser. Serien är ett samarbetsprojekt mellan några riktigt skickliga kustfiskare och Savage Gear. Klingan består av två olika ”high end”-kolfiber: Toray 46T ger den nedre delen en kontrollerad parabolisk aktion och Toray 54T-kolfibern ger toppen precision och hjälper till för långa kast. Utöver det komponenter som Fuji Titanium K-spöringar, Fuji specialtillverkat KPDS-rullfäste och kork av högsta kvalité.

Vinnaren får välja valfri modell av de som finns i Fiskejournalens butik:

  • Furion 8’1″ 8-24 g 2-delat – 122 g: 8’1″ är perfekt för dig som fiskar med lättare beten, med beten på 8-24 gram. Detta spö fungerar också till lättare spinnfiske från båt då det är kortare.
  • Furion 10’1″ 9-33 g 2-delat – 162 g: Här är kustkanonen – ett spö som är framtaget för dig som vill kunna kasta riktigt långt!
  • Furion 9’6″ 8-31 g 4-delat – 155 g: En otroligt populär 4-delad modell med samma aktion som de 2-delade modellerna. Här får du ett äkta ”high end”-spö som är enkelt att packa in i både bil och resväska.

Vi vill ha ditt svar senast den 20 december. En ledtråd är att du hittar det rätta svaret på den här sidan. (Endast ett svar/person. SPAM leder till diskvalificering.)

Genom medverkan godkänner du vår integritetspolicy. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Relaterad nyhet från din region
20 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Den digitala försäljningen av fiskekort ökar. Foto: Natsuki
Sportfiskarna växlar upp försäljningen av fiskekort

Sportfiskarna hoppas kunna bli en ännu större aktör inom digitala fiskekort. De har nu lanserat en helt ny version av Fiskekort.se. som ska vara både snabbare och enklare.

– Det känns väldigt bra att vi nu äntligen har en modern webbplats att erbjuda för köp och sälj av fiskekort. Detta är en viktig pusselbit i vårt centrala arbete med att tillgängliggöra fisket i Sverige, säger Sten Frohm, generalsekreterare på Sportfiskarna i ett pressmeddelande.

Ambitionen är enligt Sportfiskarna själva att komma närmare fiskeområdena och bli mycket bättre på kommunikation och support till alla som väljer att sälja sina fiskekort via Fiskekort.se. Webbplatsen sägs vara genomarbetad från grunden för att motsvara dagens krav och förväntningar på en e-handelsplats för fiskekort. Mycket tid och kraft har lagts på att fiskekortsköparen skall få en så bra och smidig upplevelse som möjligt.

Mer information kan du läsa här på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta