PRESSRELEASE: " /> TEAM GARMIN/ABU | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
TEAM GARMIN/ABU

PRESSRELEASE:
Abu Garcia är glada att kunna presentera nya samarbetspartners: TEAM GARMIN/ABU, ett team med lång erfarenhet av havsfiske både i Sverige och utomlands.
De är kanske mest kända under tidigare teamnamnet Kinnarp/Garmin. Skepparen Benny Johansson har en mycket imponerande meritlista som ex. flerfaldig skandinavisk mästare (småbåt), svensk mästare (storbåt), återkommande vinnare av Pater Noster Cup samt Langesunds havsfiskefestival. Listan kan göras lång…. Men han tillhör den absoluta toppen av svenska havsfiskare.
Övriga medlemmar i teamet är Per Alexandersson och har kamperat ihop med Benny under flera år, och har varit delaktig i många av teamets vinster, samt innehar flera individuella segrar.
Den färskaste medlemmen Leif Krause har ett förflutet som specimenmetare, och har imponerande 225 fiskar registrerade i Sportfiskarnas storfiskeregister (mer än någon annan)
Vi är väldigt glada över att kunna samarbeta med ett så pass välmeriterat och proffsigt havsfisketeam säger Abu Garcias försäljningschef Olle Lidesjö. Intresset för havsfiske växer för varje år, och vi har mycket att erbjuda inom det segmentet med starka varumärken som Penn, Abu Garcia och Berkley.
www.abugarcia.se

Relaterad nyhet från din region
7 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta