Lokalkännedom var nyckeln till framgång i Kållandsöträffen. (Foto: Morgan Fihn) Lokalkännedom var nyckeln till framgång i Kållandsöträffen. (Foto: Morgan Fihn)[/caption] " /> Team Storm vann blåsig Kållandsöträff | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Team Storm vann blåsig Kållandsöträff
Lokalkännedom var nyckeln till framgång i Kållandsöträffen. (Foto: Morgan Fihn)

Lokalkännedom var nyckeln till framgång i Kållandsöträffen. (Foto: Morgan Fihn)

Kållandsöträffen i trolling avgjordes gångna helgen och det blev Team Storm som tog hem segern.
– Jättekul, det hade vi verkligen inte väntat oss, sa en glad Sören Storm till Lidköpingsextra.se direkt efter prisutdelningen.
På förhand var det många som oroade sig för vädret, men när väl startskottet gick var det aldrig någon fara, även om söndagen bjöd på en del vind. Vänern bjöd däremot på trögt fiske och de som lyckades bäst var ”hemmafiskare” med lokalkännedom.
När röken skingrat sig stod Team Storm, bestående av Sören Storm från Lyrestad, Kristian Karlsson från Österäng och Niklas Larsson från Gullspång.
Här hittar du resultatlistan.

Relaterad nyhet från din region
11 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta