Klassiska Bio Rio på Folkets hus i Stockholm ägnar en kväll åt vattenkraften.[/caption] " /> Temakväll om vattenkraft på Bio Rio | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Mathias Arnham
Temakväll om vattenkraft på Bio Rio

Klassiska Bio Rio på Folkets hus i Stockholm ägnar en kväll åt vattenkraften.

Klassiska Bio Rio på Folkets hus i Stockholm ägnar en kväll åt vattenkraften.


Se den prisbelönta, amerikanska filmen Damnation samt Älvräddarnas egen film ”Kampen om älvarna” i Stockholm den 2 februari.
På Bio Rio i Stockholm ägnar man den andra februari en hel kväll åt vattenkraft. Det blir en visning av filmen Damnation samt den svenska filmen Kampen om Älvarna. På videolänk från USA, kommer skaparen av Damnation dyka upp och svara på frågor. Älvräddarnas ordförande Christer Borg håller ett anförande. Fiskejournalens chefredaktör Martin Falklind är där och det kommer även finnas politiker, beslutsfattare och sakkunniga på plats.
Eventet arrangeras av Älvräddarna som kämpar för att miljöanpassa vattenkraften, få till en modern lagstiftning och att få bort den vattenkraften som inte bidrar till den gemensamma elförsörjningen.
Här bokar du biljett.
Se trailern för ”Kampen om älvarna” här
Se trailern för ”Damnation” här

Relaterad nyhet från din region
1 timme sedan Sverige Anders Lundin
Anders Lundkvist berättar om sina bästa kajaktips. Foto: Privat
Dra drömfisken från kajak – gratis snabbkurs!

Några av landets mest framgångsrika sportfiskare utövar sin hobby från kajak. Låter det vingligt och krångligt? Vi föreslår att du tar hjälp av experter innan du ger dig ut!

Under onsdagen kan du nämligen kroka arm med Umeå Kanotklubb på distans, och lyssna på en gratis föreläsning kring kajakfiske.
De konstaterar att allt fler fiskar från just kajak, och att de därför har bett deras medlem Anders Lundkvist att berätta mer om detta.
De bjuder på en kostnadsfri snabbkurs i kajakfiske online under onsdagskvällen.
Här kan du anmäla dig och läsa mer om föreläsningen.

Du kanske även gillar detta