Håll dig flytande – kolla in testet i Fiskejournalen nummer 10-11. Håll dig flytande – kolla in testet i Fiskejournalen nummer 10-11.[/caption] " /> Test: 8 uppblåsbara räddningsvästar | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Morgan Fihn
Test: 8 uppblåsbara räddningsvästar
Håll dig flytande – kolla in testet i Fiskejournalen nummer 10-11.

Håll dig flytande – kolla in testet i Fiskejournalen nummer 10-11.

Funderar du på ny flytväst eller räddningsväst. Då ska du kolla in testet i Fiskejournalen nummer 10-11, som finns i butik just nu.
En räddningsväst är inte bara smidigare att bära, den har också bättre flytkraft jämfört med en vanlig flytväst. WiseGuide har för Fiskejournalens räkning testat åtta modeller i prisklassen 700 till 1 700 kronor. Kolla in testet i senaste numret.
Vill du få tidningen direkt i brevlådan, till ett lägre pris och innan den landar i butikshyllorna? Klicka här.

Relaterad nyhet från din region
5 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta