Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
The Rainbow Battle

Christer Sjöberg finns på plats under Camp Mayfly i Ekdala.

Camp Mayfly i Ekdala, Skåne är värd för en kombinerad mäss- och fiskedag den lördagen den 9 juni 2012. Fångar du rätt regnbåge vinner du en resa till Jurassic Lake.
Det blir gratis fiske och möjlighet att prova hela modellprogrammet av Cross S1-spön. Christer Sjöberg och Henrik Larsson från Loop bistår med tips och tricks kring kast- och fisketeknik, samt förgyller evenemanget i största allmänhet.
Dagen till ära finns två regnbågar märkta ”Cross S1”. Fångstmännen av dessa fiskar vinner ett Cross S1-spö vardera. Det finns även regnbågar märkta ”Jurassic Lake”. Först att fånga en av dem vinner en veckas fiske på Solid Jurassic River Camp i Argentina (inkluderar ej flygresa).
På eftermiddagen grillas det vildsvin. Egen dryck medtages. I övrigt bjuder man på mat och fiske.
Tid: Lördagen 9 juni kl 12.00-18.00.
Plats:
Camp Mayfly, Ekdala. (se karta här).
Klicka här för mer info om Camp Mayfly.
Här hittar du mer info, filmklipp och bildmaterial från Jurassic Lake.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
10 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta