Abborre från Stora värtan Oscar Lindbom från Täby anmäler en riktigt fin abborre till Recordfisken.[/caption] " /> Tid för abborre | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Tid för abborre
Abborre från Stora värtan

Oscar Lindbom från Täby anmäler en riktigt fin abborre till Recordfisken.

Abborre är för många sportfiskare likställt med sommarfiske. Något som bekräftas av frekvensen anmälda fiskar till Recordfisken. Senast i raden är ett praktexemplar från Stora Värtan i Stockholms län.
Oscar Lindbom från Täby bidrar till den enorma mängd anmälda abborrar som just nu strömmar in i Fiskejournalens fångstdatabas.
– Jag hade ett fantastiskt jiggfiske denna dag och fick ett 30-tal stora abborrar, varav hela fyra var över kilot, berättar han i sin anmälan.
Den tyngsta vägde 1,72 kilo och föll för en relaxjigg.
Läs mer om Recordfisken.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
7 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta