Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Tid för gädda!

Blåsigt, mulet och ett regn som hängde i luften. ”Tid för gäddfiske”, konstaterade Johan Lepik från Linköping.
Han besökte Säbyviken vid Ingarö i Stockholms skärgård med ett laddat jerkspö. På tafsen satt en Buster jerk i färgen Skitmört. Upplagt för 100-klubbare med andra ord.
Mycket riktigt högg en 103 centimeter lång gädda, som Johan nu anmäler till 100-klubben – och blir belönad med ett bete från CWC som välkomstpremie i Sveriges största gäddklubb.
Läs mer om 100-klubben här.

Alla nya medlemmar i 100-klubben får ett gratis jerkbait från CWC. Nyaste medlemmen heter Johan Lepik, här på bild med sin ”entrégädda” på 103 centimeter.

Alla nya medlemmar i 100-klubben får ett gratis jerkbait från CWC. Nyaste medlemmen heter Johan Lepik, här på bild med sin ”entrégädda” på 103 centimeter.

Relaterad nyhet från din region
19 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta