[/caption] " /> Tidernas bästa beten! | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Tidernas bästa beten!

Vi har granskat alla storfiskar av arterna abborre, gädda, gös, insjööring, havsöring, lax, harr, röding, makrill, regnbåge, sik, asp, torsk och gråsej från Recordfisken och Sportfiskarnas storfiskregister.

I Fiskejournalen nummer 7-8 avslöjar vi vilket bete som ger dig störst chans på storfisken. Vi har grävt fram statistik från 40 000 fångster som registrerats i Recordfisken och Storfiskregistret de senaste 40 åren.
I senaste Fiskejournalen presenterar vi en unik undersökning som ger dig svaret på: Vilket är tidernas bästa bete? Statistik från 40 000 fångster från såväl Recordfisken som Storfiskregistret har sammanställts i 16 specialsidor presenterade av Fiskejournalens medarbetare Nicka Hellenberg.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
19 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta