Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Tipsa och vinn rulle

I Fiskejournalen nummer 5 tipsar Robert Jonsson hur du kan förlänga livet för din favoritvobbler. (Foto: Robert Jonsson)

Ni missar väl inte Fisketipset? I varje nummer av Fiskejournalen delar läsare med sig av tips som gör fisket roligare, billigare och effektivare. Skicka in ditt tips redan i dag. Blir det publicerat belönas du med en Cardinal 103.
Avdelningen Fisketipset är och har varit ett mycket populärt inslag i tidningen under många år. Redaktör är Ingvar Ohlsson och han förmedlar de bästa tipsen i varje nummer av Fiskejournalen.  Har du kanske en lösning på ett problem som vi andra fortfarande brottas med? Tveka inte att skicka in det till Fisketipset.
Publicerat tips belönas med allroundrullen Cardinal 103 (värde 599 kr) från ABU.
Sänd ditt tips med foto eller ritning till: Fiskejournalen, Box 3067, 443 03 Stenkullen, alternativt skicka ditt tips med webbformuläret här på webbsidan.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
9 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta