Kalvsjön utanför Värnamo är känt som ett högklassigt sportfiskevatten. Tre män kunde inte hålla sig från att fiska där förra veckan – trots att det är fiskeförbud från september månad till mitten av maj. " /> Tjuvfiskande gäng ville inte identifiera sig | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

11 månader sedan Sverige Anders Lundin
Regnbågen kalasar gärna på fjädermygg. Foto: Johan Klingberg
Tjuvfiskande gäng ville inte identifiera sig

Kalvsjön utanför Värnamo är känt som ett högklassigt sportfiskevatten. Tre män kunde inte hålla sig från att fiska där förra veckan – trots att det är fiskeförbud från september månad till mitten av maj.

Det var fisketillsyningsmän som bevittnade hur tre personer fiskade under förbudstiden i södra delen av sjön. De aktuella personerna vägrade dock inledningsvis identifiera sig på begäran, men efter en stund kunde man få fram personuppgifter på två av personerna, uppger Värnamo.nu.

De hade redan hunnit få upp en del fisk, och Värnamo sportfiskeklubb har gjort en polisanmälan där de kräver skadestånd för de fiskar som tagits upp. Även fiskeutrustningen togs i beslag och lämnades senare in till polisen. Nu väntar troligtvis skadestånd och att fiskeredskapen anses förverkade.

Läs om den hittills största abborren 2020:

Etta på svensktoppen i år – ”fotografen” fick sin drömfisk

 

Relaterad nyhet från din region
10 timmar sedan Sverige Anders Holm
Marcus Lindell har valt att pryda armen med ett fiskemotiv.
Bildspel: Kolla in några av läsarnas fisketatueringar!

Det vandrar omkring många levande konstverk bland Fiskejournalens läsare. Det konstaterar vi efter uppmaningen att skicka in bilder på era tatueringar. Här nedan har vi plockat ut tio vassa tatueringar från olika delar av riket.

 

Vi säger tack till Jens ”Gäddan” Hedström, Joakim Hallin, Anton Wikström, Joacim Bertilsson, Andreas Olsson, Jukka Kalliokoski, Linda-Maria Lundin, Kalle Rössvik, Jimmy Plojen Johansson och Marcus Lindell som delat med sig av sina gaddningar.

Du kanske även gillar detta