Vinn prylar från Wiggler Men några musklick och lite tur, kan alla dessa prylar bli dina. (Foto: Morgan Fihn)[/caption] " /> Vinn fiskeprylar från wiggler | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Vinn spinnfiskeprylar - tävla fram till midnatt
Vinn prylar från Wiggler

Men några musklick och lite tur, kan alla dessa prylar bli dina. (Foto: Morgan Fihn)

Nu är sista chansen att vinna en hel hög med finns priser från Wiggler. Vad sägs om elmotor, massor av havsöringbeten, tafsar, tröja, högvis med vobblers, kylbag och mer därtill. Du har fram till midnatt på dig.
Svara på tävlingsfrågan och fyll i webbformuläret.
Klicka här för att komma till tävlingen.
Det här kan du vinna:
Elmotor Watersnake RSP T18, Kylbag IGLO Island Breeze 26L, Digitalvåg, Spro-keps, Gamakatsu TR13R Röd stl.2, Gamakatsu TR13B Brons stl.1/0, Gäddtafsar, Gamaka tsu Polo, färdigknutna tafsar, en hel hög av Viking Herring, massor av Wally Diver och Bomber – dessa vobbler som är riktigt giftiga för såväl gädda som gös.

Relaterad nyhet från din region
19 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Plötsligt dyker det upp en utter istället för en gädda i hålet. Foto: Privat
Chocken i hålet – plötsligt dyker en utter upp

Han hoppades på storgäddan – men fick i stället drilla en livs levande utter. Anton Molin kommer aldrig att glömma det som utspelade sig under den senaste fisketuren.

Händelsen utspelade sig på ett fiskevatten i Gävle kommun, dit uppenbarligen både fyrfota och tvåbenta fiskare sökt sig. Anton och hans sällskap fick några gäddor på ismete, innan händelsen med uttern utspelade sig.
I tron om att det var en större gädda som slukat mörten så började Anton drilla den mot hålet, där han dock fick en rejäl överraskning.
– Fisket var ju riktat på gädda, så man blev ganska paff, berättar Anton för Fiskejournalen.

Väl uppe i hålet så visade uttern tänderna, och mycket mer hann inte hända innan den lossnade och försvann ned mot djupet igen. Nu håller Anton tummarna för att den ändå klarade sig oskadd och att en eventuell krok rostar bort och lossnar av sig själv.
– Den såg väldigt pigg ut, vittnar Anton om som dessutom fångade ögonblicket på film.

Vi på Fiskejournalen gör som Anton – vi håller tummarna för att den fridlysta uttern klarade sig utan skador.
Här nedan hittar du filmklippet:

Foto: Anton Molin

Du kanske även gillar detta