Fiskejournalens webb-TV har sedan starten 2007 roat sportfiskare över hela Norden. Bara under tiden vi legat på Youtube har vi levererat långt över sex miljoner visade fiskefilm-minuter. Många av de filmerna som är mest populära är filmerna som lär ut något, filmerna som gör dig till en bättre fiskare. " /> Top-5 på Fiskejournalens webb-tv | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Mathias Arnham
Fiskejournalen bjuder på hundratals timmar fiskefilm. Gör som 6000 andra och prenumerera på Fiskejournalens Webb-TV.
Top-5 på Fiskejournalens webb-tv

Fiskejournalens webb-TV har sedan starten 2007 roat sportfiskare över hela Norden. Bara under tiden vi legat på Youtube har vi levererat långt över sex miljoner visade fiskefilm-minuter. Många av de filmerna som är mest populära är filmerna som lär ut något, filmerna som gör dig till en bättre fiskare.
Det har hänt mycket sedan Fiskejournalen började strömma rörliga bilder till sportfiskefolket. För åtta år sedan lade vi upp våra första filmer under namnet ”FJ-TV”, dessa blev snabbt populära bland både naturälskare och sportfiskare. Med tiden har Fiskejournalens webb-tv vuxit och blivit en av de största Youtubekanalerna för svensk sportfiskefilm.

Nu har vi över 6000 prenumeranter som tillsammans med övriga tittare sett våra filmer 2,5 miljoner gånger.

Här nedan kan du se vilka filmer som lockat till flest visningar. Här har ni Fiskejournalen webb-TV top-5.

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta