[/caption] " /> Torbjörn Åslunds Stipendium – nominera kandidater | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Torbjörn Åslunds Stipendium – nominera kandidater

Ingela Dahlin från Timrå, (i mitten) tilldelades 2012 års stipendium. (Foto: Sportfiskarna)

Sportfiskarna:
Varje år delas 20 000 kronor ut till en person som bidragit till att öka barn och ungas intresse för sportfiske.
Stipendiet instiftades 2009 av Abu Garcia, Hello Sweden och Sportfiskarna, och delas varje år ut till en ungdomsledare som främjat barn och ungas intresse för sportfiske, vatten- och fiskevård.
Nominera din kandidat för 2013 års stipendium via blanketten på Sportfiskarnas hemsida där du också hittar kriterier för stipendiet. Er nominering behöver vara inne hos Sportfiskarna senast den 31 dec 2012.
Ladda ner nomineringsblankett:
Mer info och kriterier:
www.sportfiskarna.se

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta