16-17 maj blir det trollingtävling på Sandhamn Marine fishingcamp, utanför Karlskrona. Fokus är lika mycket på att ha trevligt och att stötta Stiftelsen för Östersjölaxen, som att tävla. " /> Trolla för Östersjölaxen | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
Fiskejournalen kommer att vara på plats i Sandham med kameror och pennor. Här ser ni webbreadktör Mathias Larsson som provfiskar de vatten som tävlingen kommer äga rum i.
Trolla för Östersjölaxen

16-17 maj blir det trollingtävling på Sandhamn Marine fishingcamp, utanför Karlskrona. Fokus är lika mycket på att ha trevligt och att stötta Stiftelsen för Östersjölaxen, som att tävla.
Baltic Salmon Game är en helg i laxens tecken och förutom att tävlingen är en C&R tävling, så går hela startavgiften till Stiftelsen för Östersjölaxen. Det blir föredrag på fredagen av Johan Abelsson som talar om skonsam hantering och återutsättning av lax. På lördagen kommer Martin Falklind att berätta om Stiftelsen för Östersjölaxen samt om sina marlinäventyr från kajak.
Läs mer eller anmäl dig direkt på bokning@sandhamnmarine.se och spendera en härlig majhelg i Karlskrona skärgård 16-17 maj.

 

 

Relaterad nyhet från din region
15 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta