Just nu:
Annons

Nyheter

10 år sedan Sverige Morgan Fihn
Trollad abborre

Simon Olofsson trollade upp denna fina Grand Slam-abborre.

Tävlingen Grand Slam går på högvarv. Anmälningarna rasar in och senast i raden är en riktigt fin abborre, fångad av Simon Olofsson från Koppom.
­– Vi trollade förbi ett ställe där vi brukar få en del gäddor när jag såg att den ena paravanen gjorde ett jättedyk, berättar Simon.
Först när fisken kom upp till ytan såg de att det rörde sig om en abborre. En riktigt fin abborre på 1530 gram dessutom.
Simon har inte bara kvalat in till abborre-klassen, utan blir även belönad med en bete som tack för en bra och medryckande fångstberättelse och en trevlig bild. En Bandit Tail från CWC AB kommer på posten.
Grand Slam går ut på att fånga de tre arterna abborre, gös och gädda över en angiven kvalvikt. På tävlingssidan hittar du alla regler, resultat och prisbord.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
20 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta