" /> Trollingtävling stödjer Cancerfonden | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Trollingtävling stödjer Cancerfonden

I morgon lördag den 14 juni startar Kallsjöns trollingtävling i Jämtland. Tävlingen arrangeras för andra året i rad till förmån för Cancerfonden och pågår fram till söndag. Fjolårets tävling inbringade 86 000 kronor och engagemanget är minst lika stort i år, både från sponsorer och privatpersoner. Fiskejournalens chefredaktör Martin Falklind är med på evenemanget och kommer tillsammans med Peter Sjödin bland annat att hålla i prisutdelningen.
När fiskekompisen Lars Östman fick beskedet att han hade cancer, reagerade Micke Norrman, Håkan Karlström och P-G Holmström direkt. I samband med Kallsjöns trollingtävling i fjol samlades pengar in till Cancerfonden, totalt 86 000 kronor. Under årets tävling är siktet inställt på att slå den siffran, nu när trollingtävlingen än en gång arrangeras till förmån för Cancerfonden.
Hela anmälningsavgiften på 500 kronor går direkt till Cancerfonden, men även du som inte tänkt delta i trollingtävlingen kan bidra. I anslutning till tävlingen arrangeras familjevänliga aktiviteter och det finns även servering. Dessutom är det fritt fram att skänka pengar på Cancerfondens hemsida, klicka här för att komma direkt till ”Trollingfiskare mot cancer”.

Relaterad nyhet från din region
3 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Båtmässan ersätts av en digital variant. Foto: Maximilian Weisbecker
Besked: Populära Båtmässan ersätts av digital Båtvecka

Nu har det väntade beskedet kommit. Liksom Sportfiskemässan tvingas även Båtmässan i Göteborg ställas in, åtminstone som fysisk mötesplats. Den ersätt dock av en digital variant, dessutom under en hel vecka.

Båtmässan i Göteborg, som brukar locka närmare 60 000 besökare, skulle ha firat 62 år detta år. Liksom många andra arrangemang så tvingas man dock ställa in, på grund av risken för smittspridning av Covid 19.
Lösningen blir i stället en coronasäker variant, alltså en digital variant som pågår mellan 5 och 14 februari.

Över 25 företag har redan anmält sitt deltagande, och de kommer att visa upp sitt utbud genom såväl digitala utställningar som privata visningar.
Arrangörerna hälsar att det inom kort dyker en kalender på deras hemsida, där de olika aktiviteterna presenteras. Här hittar du den!

Du kanske även gillar detta