nötknäckarfisk Så här i juletid finns det fler än en anledning att ha koll på nötterna… (Ill: Bastian Gerth)[/caption] " /> Var rädd om nötterna! | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Var rädd om nötterna!
nötknäckarfisk

Så här i juletid finns det fler än en anledning att ha koll på nötterna… (Ill: Bastian Gerth)

I senaste Fiskejournalen finns som vanligt den fasta avdelningen Hugg & Tugg, med Ove Haugen vid rodret.
I numret som finns i butik just nu, nummer 12, berättar han om en sällsynt otäck fisk som gillar nötter, lämpligt kallad nötknäckarfisken. Det värsta av allt – den kan ta miste på sin stapelföda och ”mänskliga nötter”, dessutom har arten har hittats i Öresund.
Missa inte Hugg & Tugg i Fiskejournalen nummer 12.
Kolla in senaste numret här.
Missa inte heller chansen att få tidningen direkt hem i brevlådan.

Relaterad nyhet från din region
20 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta