Missa inte vår senaste webbfilm! Missa inte vår senaste webbfilm![/caption] " /> Varning för fiskesug på Fiskejournalen webb-tv | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Varning för fiskesug på Fiskejournalen webb-tv
Missa inte vår senaste webbfilm!

Missa inte vår senaste webbfilm!

Den lilla älven Haukadalsá nordväst om Reykjavik är en liten pärla i ett magiskt laxland. Fiskejournalen har besökt älven – missa inte filmen på vår webb-tv.
I filmen möter du fiskeguiden, tillika camp manager, Sigþór Steinn Ólafsson – som berättar om fisket, flugorna och det fantastiska landskapet runt älven Haukadalsá.
Varning för fiskeabstinens utfärdas.
Kolla in filmen här nedan.
httpv://youtu.be/DjU0eLUh4xA

Ta del av hela vårt filmutbud här.

Relaterad nyhet från din region
20 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta