Följ med Team Galant på abborrfiske. Det blir många och stora abborrar och mängder av användbara tips. " /> Värsta abborrfisket på KanalGratis | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

5 år sedan Sverige Maria Ålander
Team Galant satsade på abborre och tog råd av de bästa samt fiskade hela våren. Nu kan ni se resultatet på KanalGratis youtubekanal. Bild: Team Galant
Värsta abborrfisket på KanalGratis

Följ med Team Galant på abborrfiske. Det blir många och stora abborrar och mängder av användbara tips.
Team Galant består av Edvin, Tobias och Philip. De ambitiösa killarna bestämde sig för att göra en riktig abborrsatsning och bli seriöst duktiga. Trickset var att lära och lyssna på de bästa abborrfiskarna i landet, samtidigt som teamet har gnetat på flitigt själva. Under våren har de lagt över 500 timmar!
Nu delar de med sig av sina nyförvärvade kunskaper och vi får se gräddan av deras slit i denna film, där de fångar 30 abborrar över kilot med en topp över två kilo.

Relaterad nyhet från din region
35 minuter sedan Sverige Anders Lundin
Andreas Hagström tar över rodret på Beason båtar efter Peter Hedqvist. Foto: Privat
Fiskeprofil blir ny kapten på klassiskt båtföretag

Båtbranschen rider på en framgångsvåg, och både nya och gamla aktörer tar utvecklingen framåt. Nu står det klart att klassiska Beason Båtar får en ny ägare, nämligen i form av Andreas Hagström från Mariestad.

Andreas tar över efter Peter Hedqvist, som styrt skutan på Beason Båtar sedan 2006. Han kommer dock att vara kvar inom företaget, både med att bygga båtar och ta fram nya båtmodeller tillsammans med Andreas.
– Inom kort kommer vi presentera en modell som fyller ett hålrum i det nordiska sportfisket, meddelar Andreas Hagström.

Det ska tilläggas att Andreas Hagström, som är ett välkänt namn inom trollingkretsar, sedan tidigare driver Mariestads Marina. Enligt dem själva är intresset för välbyggda sportfiskebåtar som tål det nordiska klimatet stort, att och Beason är många sportfiskares ”drömbåt”.

Du kanske även gillar detta