Köp Abu Garcia produkter online.

Här finner du alla våra fiskeprylar från Abu. Givetvis är Fiskejournalen en Abu-Proffsbutik och dessa produkter kan du även finna på vår proffsbutiksida. Vi säljer samtliga Abu rullar, spön, beten och allt annat.

Alla filter

Pris
Färg

Vilken färg på linan är en fråga alla fiskare ställer sig någon gång under sin karriär. Två enkla svar till denna frågan är:

 • Beroende på vattnet du fiskar i, är det klart vatten så rekommenderar vi dova och transparanta färger på linorna medans i ett grumligt vatten så funkar det bra med färgstarka linor för att själv kunna se linan i vattnet.
 • Köp den färg på linan som du känner dig bekväm med. Många föredrar färgade linor och vise verse. Så se till att köpa något som till ögat känns bekvämt för dig.
Vad ska du fiska?
Här har vi delat in produkterna efter vilken fisk du vill få på kroken. Vi har utgått från vad tillverkarna uppgett, men även av erfarenhet vad som brukar funka. Listan kan nästan göras hur lång som helst och mycket fungerar till fler arter än vad vi har uppgett, så var inte rädd att prova dig fram.
Visa som Rutnät Listvy

401 Produkter

Sida
per sida
 1. Abu Garcia Ike Dude haspel barnfiskeset 6'
  24%
  Abu Garcia

  Abu Garcia Ike Dude haspel barnfiskeset 6'

  Rek. 399 kr Ordinarie pris 359 kr Rea pris 273 kr
Visa som Rutnät Listvy

401 Produkter

Sida
per sida