Mikael Frödin tipsar om höstöring i senaste Fiskejournalen. Mikael Frödin tipsar om höstöring i senaste Fiskejournalen.[/caption] " /> Vassa tips för höstöring | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Morgan Fihn
Vassa tips för höstöring
Mikael Frödin tipsar om höstöring i senaste Fiskejournalen.

Mikael Frödin tipsar om höstöring i senaste Fiskejournalen.

De stiger i samma vattendrag, men tro inte att laxfiske är samma sak som havsöringfiske. I Fiskejournalen nummer 9 avslöjar Mikael Frödin sina bästa knep.
Det handlar om att använda rätt metod, rätt teknik och tänka i rätt tankebanor – då blir du mer framgångsrik i ditt fiske efter öring. I senaste Fiskejournalen benar Mikael Frödin ut det hela åt dig i sina tio heta hösttips för havsöring.
Vill du bläddra i senaste numret, klicka här.
Vill du ha tidningen direkt i brevlådan? Klicka här.

Relaterad nyhet från din region
6 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta