Gissa vem som döljer sig bakom denna mask! Och nej, det är inte Paul Stanley i original utan en mycket bra kopia från vår svenska fiskevärld. " /> Vem är mannen bakom masken? | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
Vilken känd svensk fiskeprofil gömmer sig bakom masken?
Vem är mannen bakom masken?

Gissa vem som döljer sig bakom denna mask! Och nej, det är inte Paul Stanley i original utan en mycket bra kopia från vår svenska fiskevärld.
På Fiskekryssningen i höst kommer bandet Rock n´Reel att spela på fredagkvällen. Mannen på bilden, som vi är vana att se i helt andra sammanhang, är en av bandmedlemmarna. Gissa gärna vilken fiskeprofil som gömmer sig bakom sminkningen i kommentarsfältet nedan notisen.
– Det kommer bli riktigt ösigt och rockigt i höst och vi ser fram emot att få hela Fiskekryssningen på dansgolvet i år, säger chefredaktör Martin Falklind som gärna själv hade spelat i gruppen Rock n´Reel, men inte riktigt platsar på sina gamla basistmeriter.

 

 

Relaterad nyhet från din region
18 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta