[/caption] " /> Vem blir mästare i street fishing? | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Vem blir mästare i street fishing?

Vinnare i Karlstad blev Morten Ekström som fick ta emot ett fiskespö från Gunki, en Gunki huvtröja, dropshotjiggar och en bok ifrån Sportfiskarna. Från vänster: Erik Lundgren, Morten Ekström och Jonatan Johansson.

Nu återstår endast finalen av Gunki street fishing tournalment. Detta sedan sista deltävlingen avgjorts i Karlstad.
Fem deltävlingar av Gunki Street Fishing Tournament har nu sållat fram ett finalfält till Malmö den 20 oktober. Det blir en tuff kamp bland de 25 finalisterna, men till slut ska en skandinavisk street fishing-mästare koras.
Arrangör är Sportfiskegiganten i Malmö.
Här hittar du mer information.
Morgan Fihn

 

Relaterad nyhet från din region
10 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta