Just nu:
Annons

Nyheter

10 år sedan Sverige Fiskejournalen
Vem tar bästa bilden?

Nu är det hög tid att ladda batterier och putsa kameralinsen. Årets fototävling för oss sportfiskare har kört igång och håller på fram till 31 augusti. Du kan tävla i sex kategorier varav en är vigd åt film och fem inriktar sig på stillbild.
Ett späckat prisbord från Focus Nordic borde locka många sportfiskare att vara extra noga med bildkompositionen i sommar. Fiskejournalen och Sportfiskeforum.se bjuder in till succén som ser ut att bli en tradition. Årets version av fototävlingen består av sex kategorier. Vinnare i de sex kategorierna och totalsegraren utses av en jury efter att tävlingen avslutats.
För att delta i fototävlingen krävs att du är medlem på Sportfiskeforum.se. Detta löser du snabbt, smidigt och gratis om du klickar här. Regler, fullständigt prisbord och guider om hur du laddar upp din film eller ditt foto finns beskrivet på Sportfiskeforum.se. Du kan även läsa mer om tävlingen i Fiskejournalen nummer 6.
Njut av sommaren med kamera i ena handen och fiskespö i den andra.
Morgan Fihn

Släpp loss din kreativitet så kanske du får ta del av det generösa prisbordet.

Relaterad nyhet från din region
7 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta