Just nu:
Annons

Nyheter

10 år sedan Sverige Fiskejournalen
Vem tar bästa bilden?

Nu är det hög tid att ladda batterier och putsa kameralinsen. Årets fototävling för oss sportfiskare har kört igång och håller på fram till 31 augusti. Du kan tävla i sex kategorier varav en är vigd åt film och fem inriktar sig på stillbild.
Ett späckat prisbord från Focus Nordic borde locka många sportfiskare att vara extra noga med bildkompositionen i sommar. Fiskejournalen och Sportfiskeforum.se bjuder in till succén som ser ut att bli en tradition. Årets version av fototävlingen består av sex kategorier. Vinnare i de sex kategorierna och totalsegraren utses av en jury efter att tävlingen avslutats.
För att delta i fototävlingen krävs att du är medlem på Sportfiskeforum.se. Detta löser du snabbt, smidigt och gratis om du klickar här. Regler, fullständigt prisbord och guider om hur du laddar upp din film eller ditt foto finns beskrivet på Sportfiskeforum.se. Du kan även läsa mer om tävlingen i Fiskejournalen nummer 6.
Njut av sommaren med kamera i ena handen och fiskespö i den andra.
Morgan Fihn

Släpp loss din kreativitet så kanske du får ta del av det generösa prisbordet.

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta