Daiwa Duck Fin Liveshad är ett verklighetstroget gummibete som tillverkas i Japan. " />
Annons
Verklighetstroget gummibete från Daiwa | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

5 år sedan Sverige Pär Lindberg
Daiwa Duck Fin Liveshad är naturtrogna kopior av riktiga fiskar. Som den här abborrmönstarde varianten.
Verklighetstroget gummibete från Daiwa

Daiwa Duck Fin Liveshad är ett verklighetstroget gummibete som tillverkas i Japan.

Daiwa kommer med en hel del intressanta produktnyheter i år. I och med att Daiwa valt att distribuera sina produkter direkt till svenska återförsäljare har sortimentet utvidgats en hel del. En spännande nyhet är Duck Fin Liveshad. Finishen är mycket lik de fiskarter jiggarna imiterar, tack vare lackerade mönster. Gången är vaggande, med simmande svans, som börjar röra sig redan i låg fart. Det finns upp till tretton olika imitationer totalt, men maximalt tio per storlek. De kommer i längderna: 10, 15 och 20 centimeter – för fiske efter abborre, gös och gädda. Pris i flerpack från: 89 Kr. Mer information: www.daiwasports.co.uk

Relaterad nyhet från din region
14 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Är du också en fena på flugfiske? Anmäl dig då till SM! Foto: Anders Lundin
SM i flugfiske blir av – hög tid att anmäla sig

2020 är de inställda evenemangens år, men fiske tillhör de sysselsättningar som oftast går utmärkt att utöva trots Covid-19. SM i flugfiske kommer att genomföras som planerat, och det finns ännu tid att anmäla sig.

Svenska mästerskapen kommer att äga rum på tre olika skådeplatser mellan 2–4 oktober, nämligen Kolbäcksgropen (båtfiske) och Sörqvarnsforsen (strömfiske) i Hallstahammars kommun samt Ljusvattnet (landfiske) i Surahammars kommun.

Arrangörsklubb är SFK Atletfiskarna, och tillsammans med Sportfiskarna så hälsar de att det är hög tid att anmäla sig om du inte redan gjort det.
De första 30 anmälda erhåller en plats och därefter erhåller man plats som reserv. Sista anmälningsdag är måndag 28 september, meddelar Sportfiskarna på sin hemsida.

Du kanske även gillar detta