Daiwa Duck Fin Liveshad är ett verklighetstroget gummibete som tillverkas i Japan. " /> Verklighetstroget gummibete från Daiwa | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

5 år sedan Sverige Pär Lindberg
Daiwa Duck Fin Liveshad är naturtrogna kopior av riktiga fiskar. Som den här abborrmönstarde varianten.
Verklighetstroget gummibete från Daiwa

Daiwa Duck Fin Liveshad är ett verklighetstroget gummibete som tillverkas i Japan.

Daiwa kommer med en hel del intressanta produktnyheter i år. I och med att Daiwa valt att distribuera sina produkter direkt till svenska återförsäljare har sortimentet utvidgats en hel del. En spännande nyhet är Duck Fin Liveshad. Finishen är mycket lik de fiskarter jiggarna imiterar, tack vare lackerade mönster. Gången är vaggande, med simmande svans, som börjar röra sig redan i låg fart. Det finns upp till tretton olika imitationer totalt, men maximalt tio per storlek. De kommer i längderna: 10, 15 och 20 centimeter – för fiske efter abborre, gös och gädda. Pris i flerpack från: 89 Kr. Mer information: www.daiwasports.co.uk

Relaterad nyhet från din region
16 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Hugg in på Vänern! Foto: Photoholgic
Nya kartan som visar vägen till napp på Vänern

Intresset för sportfiske ökar konstant, och inte minst nybörjare behöver lite hjälp att hitta vägen till huggen. Nu lanseras det en karta som visar vägen till napp på Vänern.

Det är projektet Hållbar fisketurism i Vänern som i samverkan med lokala fiskeföreningar och sportfiskare tagit fram en digital karta, som ska underlätta tillvaron för sportfiskare.
Med kartan vill de förbättra informationen och lyfta det strand- och stadsnära fisket runt Vänern.

– Det är i dag många, både lokalbor och besökare, som inte vet var man kan fiska och vilka regler som gäller, och med kartan hoppas jag att vi kan hjälpa fler att komma ut på fiske, säger Simon Jonsson, projektledare på Fiskeområde Vänern i ett pressmeddelande.

För varje plats på kartan framgår om det behövs fiskekort och var man i sådana fall köper det samt vilka arter den lyckosamme kan förvänta sig att dra upp.
Kartan omfattar än så länge fiskeplatser i följande kommuner: Karlstad, Hammarö, Kristinehamn, Mariestad och Vänersborg. Här hittar du den!

Du kanske även gillar detta