Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Mathias Arnham
Vertikalfrossa på Fiskekryssningen

Det blir både en vertikaldrottning och en vertikalkung ombord på Fiskekryssningen när Cecilia Grönberg och Håkan Fransson avslöjar sina knep.
Vertikalfiske med ekolod är inte den lättaste fiskemetoden. Den som har tålamodet att lära sig ordentligt kan dock bli rikligt belönad med stora fiskar.
Håkan Fransson har utvecklat metoder för både stor öring, röding, gös och gädda. Dessa delar han generöst med sig av under sin föreläsning på Fiskekryssningen den 8 november.
Cecilia Grönberg, som föreläser strax efter,

Storgös är en perfekt måtavla för vertikalfisket.


Storgös är en perfekt måtavla för vertikalfisket.

har fokuserat främst på gös där hon är supervass. Lyssna på båda dessa experter och sedan kan ni ta en tur till ekolodsmontern i Fiskekryssningens mäss-avdelning.
Boka Fiskekryssningen
Schema
Aktivitetsanmälan

Relaterad nyhet från din region
9 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta