Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Mathias Arnham
Vertikalfrossa på Fiskekryssningen

Det blir både en vertikaldrottning och en vertikalkung ombord på Fiskekryssningen när Cecilia Grönberg och Håkan Fransson avslöjar sina knep.
Vertikalfiske med ekolod är inte den lättaste fiskemetoden. Den som har tålamodet att lära sig ordentligt kan dock bli rikligt belönad med stora fiskar.
Håkan Fransson har utvecklat metoder för både stor öring, röding, gös och gädda. Dessa delar han generöst med sig av under sin föreläsning på Fiskekryssningen den 8 november.
Cecilia Grönberg, som föreläser strax efter,

Storgös är en perfekt måtavla för vertikalfisket.


Storgös är en perfekt måtavla för vertikalfisket.

har fokuserat främst på gös där hon är supervass. Lyssna på båda dessa experter och sedan kan ni ta en tur till ekolodsmontern i Fiskekryssningens mäss-avdelning.
Boka Fiskekryssningen
Schema
Aktivitetsanmälan

Relaterad nyhet från din region
3 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta