Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Vildmarksfiske i Norge

På söndag klockan 15.00 kan du se Matt Hayes svinga spöet på Discovery Channel. (Källa: Vimeo/Wild Fisherman)

I morgon är det dags för avsnitt två av Vildmarksfiske Norge. Denna gång besöker Matt Hayes glaciärälven Tena. Avsnittet sänds 15.00 på Discovery Channel.
I avsnitt två av Vildmarksfiske Norge går sportfiskeprofilen Matt Hayes på öringjakt. Han besöker glaciärälven Tena nära svenska gränsen och slås av den vackra naturen och de vackra öringarna. Till sin hjälp har han två lokala guider och dessa är frikostiga med bra tips – både till Matt och till tv-tittarna.
Morgan Fihn

Här kan ni se en trailer från Vildmarksfiske Norge.

Relaterad nyhet från din region
12 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Jodå – flera sportfiskare har hjälpt till att städa upp längs Malmö kanal. Frågan om ett fiskeförbud kommer ändå att tas upp av Malmö stad. Foto: Privat
Malmö kanal: Så många röstade emot fiskeförbud

Ska fisket i Malmö kanal förbjudas? Nej, tycker över 450 människor som röstat emot förslaget. Men frågan kommer ändå att tas upp av Malmö kommun, trots att betydligt färre vill se ett förbud.

Fiskejournalen har tidigare skrivit om konflikterna kring fisket i Malmö kanal, där det vittnats om nedskräpning och allmän misskötsel. Det gick så långt att det skickades in ett medborgarförslag till kommunen, om att fisket skulle förbjudas i kanalen. Nu står det klart att förslaget kommer att tas upp i tekniska nämnden i Malmö stad, eftersom över 100 personer röstat ja till förslaget. De över 450 rösterna som tyckte annorlunda lyckades alltså inte stoppa förslaget från att gå vidare i processen. Beslut väntas under juni månad.

Det ska dock tilläggas att det tagits initiativ bland sportfiskare för att städa upp vid kanalen, vilket vi skrivit om i tidigare artiklar.
Här kan du se ett inslag i SVT om konflikten vid Malmö kanal.

Du kanske även gillar detta