[/caption] " /> Vinn en biljetter till världspremiär | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Vinn en biljetter till världspremiär

– Det har varit flera års arbete, mycket vedermödor och ett antal motgångar innan filmen blev klar, så nu vill vi fira ordentligt, säger Martin Falklind. (Foto: Pasi Helin)

Vill du gå på världspremiären av Martin Falklinds senaste film, Expedition: Den gamle och havet? Fiskejournalen har reserverat tio biljetter som vi nu tävlar ut. Premiären äger rum på Lorensbergsteatern i Göteborg den 23 augusti.
Du som är plus-prenumerant (hel- eller flerårsprenumerant) på Fiskejournalen har nu har du chans att tävla om en promenad på röda mattan och en oförglömlig filmkväll. Martin Falklind och hans filmteam har premiärvisning av sin senaste filmproduktion Expedition: Den gamle och havet på Lorensbergsteatern i Göteborg den 23 augusti.
Skicka in din intresseanmälan via webbformuläret och motivera med några meningar varför just du vill vara med. Klicka här för att fylla i formuläret.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
17 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta