En sovsäck från Mammut – perfekt julklapp till dig själv eller en fiskekompis. En sovsäck från Mammut – perfekt julklapp till dig själv eller en fiskekompis.[/caption] " /> Vinn en sovsäck! | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Morgan Fihn
Vinn en sovsäck!
En sovsäck från Mammut – perfekt julklapp till dig själv eller en fiskekompis.

En sovsäck från Mammut – perfekt julklapp till dig själv eller en fiskekompis.

Du har väl inte missat julkalendern här på Fiskejournalen.se. Varje dag fram till jul väntar fina priser. I dag kan du vinna en sovsäck från Mammut!
Julkalendern har hunnit bli en tradition på Fiskejournalen.se. Klicka dig till kalendern, öppna luckan och svara på en enkel fråga. I dan kan du vinna en lättviktssovsäck av toppkvalitet. Mammut Alpine UL 3-season 195cm är anpassad efter den äventyrande människan och passar perfekt för dig som ska övernatta på fjället
Du får chans att vina fina priser varje dag och så jättepriset förstås – ett kvalitetstält från välrenommerade Helsport. Tältet är särskilt utvecklat för krävande omständigheter – en sportfiskares vardag med andra ord…
Här hittar du Fiskejournalens julkalender.

Relaterad nyhet från din region
45 minuter sedan Sverige Anders Lundin
Båtmässan ersätts av en digital variant. Foto: Maximilian Weisbecker
Besked: Populära Båtmässan ersätts av digital Båtvecka

Nu har det väntade beskedet kommit. Liksom Sportfiskemässan tvingas även Båtmässan i Göteborg ställas in, åtminstone som fysisk mötesplats. Den ersätt dock av en digital variant, dessutom under en hel vecka.

Båtmässan i Göteborg, som brukar locka närmare 60 000 besökare, skulle ha firat 62 år detta år. Liksom många andra arrangemang så tvingas man dock ställa in, på grund av risken för smittspridning av Covid 19.
Lösningen blir i stället en coronasäker variant, alltså en digital variant som pågår mellan 5 och 14 februari.

Över 25 företag har redan anmält sitt deltagande, och de kommer att visa upp sitt utbud genom såväl digitala utställningar som privata visningar.
Arrangörerna hälsar att det inom kort dyker en kalender på deras hemsida, där de olika aktiviteterna presenteras. Här hittar du den!

Du kanske även gillar detta