[/caption] " /> Vinn ett signerat Nils Master Invincible originalbete | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Vinn ett signerat Nils Master Invincible originalbete

Ta chansen och vinn ett unikt bete. (Foto: Morgan Fihn)

Nu är sista chansen att vinna ett unikt exemplar av Nils master invincible. Upphovsmännen, bröderna Hannu och Kalevi Kangas, har signerat fem stycken Nils master invincible i röd originalfärg. Ett måste för samlaren!
För att tävla: Skicka ett sms till 72 104 med texten NILS. (Kostnad 5 kr) Alternativt skicka ett vykort till Fiskejournalen, Box 3067, 443 03 Stenkullen. Märk vykortet ”Nils Master”.
Tävlingen pågår till och med 2/10, du kan skicka sms fram tills dess men vill du skicka vykort bör du posta det redan  i dag. Vinnaren presenteras här på fiskejournalen.se strax därefter.
Lycka till!
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
2 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Anders Lundkvist berättar om sina bästa kajaktips. Foto: Privat
Dra drömfisken från kajak – gratis snabbkurs!

Några av landets mest framgångsrika sportfiskare utövar sin hobby från kajak. Låter det vingligt och krångligt? Vi föreslår att du tar hjälp av experter innan du ger dig ut!

Under onsdagen kan du nämligen kroka arm med Umeå Kanotklubb på distans, och lyssna på en gratis föreläsning kring kajakfiske.
De konstaterar att allt fler fiskar från just kajak, och att de därför har bett deras medlem Anders Lundkvist att berätta mer om detta.
De bjuder på en kostnadsfri snabbkurs i kajakfiske online under onsdagskvällen.
Här kan du anmäla dig och läsa mer om föreläsningen.

Du kanske även gillar detta