Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Vinn fler prylar än du kan bära

Du har väl inte missat den generösa tävlingen på fiskejournalen.se. Allt du behöver göra är att svara på en fråga. Med lite tur kan du vinna ett berg av gäddfiskeprylar från Abu Garcia.
Tillsammans med redskapstillverkaren ABU Garcia har Fiskejournalen kastat in en av vårens mest imponerande prisbord. Du finner fullt med prylar designade av de välkända sportfiskeprofilerna Patrick Sebile och ”Svartzonker”. Svarar du rätt på tävlingsfrågan kan du vinna mer spinnfiskeutrustning än du kan bära ner till sjön.
Tävlingsfrågan hittar du här.

Tävla och vinn prylar från Abu – på fiskejournalen.se. (Foto: Mathias Larsson)

Relaterad nyhet från din region
16 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Hugg in på Vänern! Foto: Photoholgic
Nya kartan som visar vägen till napp på Vänern

Intresset för sportfiske ökar konstant, och inte minst nybörjare behöver lite hjälp att hitta vägen till huggen. Nu lanseras det en karta som visar vägen till napp på Vänern.

Det är projektet Hållbar fisketurism i Vänern som i samverkan med lokala fiskeföreningar och sportfiskare tagit fram en digital karta, som ska underlätta tillvaron för sportfiskare.
Med kartan vill de förbättra informationen och lyfta det strand- och stadsnära fisket runt Vänern.

– Det är i dag många, både lokalbor och besökare, som inte vet var man kan fiska och vilka regler som gäller, och med kartan hoppas jag att vi kan hjälpa fler att komma ut på fiske, säger Simon Jonsson, projektledare på Fiskeområde Vänern i ett pressmeddelande.

För varje plats på kartan framgår om det behövs fiskekort och var man i sådana fall köper det samt vilka arter den lyckosamme kan förvänta sig att dra upp.
Kartan omfattar än så länge fiskeplatser i följande kommuner: Karlstad, Hammarö, Kristinehamn, Mariestad och Vänersborg. Här hittar du den!

Du kanske även gillar detta