Just nu:
Annons

Nyheter

10 år sedan Sverige Fiskejournalen
Vinn flugfiskeutrustning

I Fiskejournalen nummer 6 kan du vinna en komplett flugfiske-utrustning från Sameo. Din arbetsinsats består av att svara på en fråga.
Fiskejournalens generösa och populära tävlingar fortsätter. I senaste numret kan du vinna en minst sagt komplett flugfiskeutrustning. Allt du behöver göra är att klicka här och svara på en väldigt enkel fråga.
Tävlingen pågår till 20 juni.
Prisbord:
Spö – Sameo Classic #6, 9 fot, med corduratub
Rulle – Sameo Lynx
Lina – Sameo Viper med backing
Multifunktionsväst
Glasögon –högpolariserade Sameo AM1
Flugor – Sameo regnbågen, en kollektion med 39 heta regnbågsflugor
Keps
Buff
Tafsar och tafsmaterial i olika dimensioner
Linavbitare
Grafitoline
Morgan Fihn

Prisbordet från Sameo håller mycket hög kvalité. Finns det någon anledning att inte tävla?

Relaterad nyhet från din region
5 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta